Na een weekje
Door: Eline Olsthoorn
Blijf op de hoogte en volg Eline
08 Februari 2010 | Australië, Sydney
Ten eerste: Super bedankt voor jullie reacties allemaal! Echt heel erg leuk om te krijgen! :) Zelfs oma heeft een berichtje geplaatst! Top! :)
Ik ben nu precies een week geleden aangekomen in Sydney. De paar intro dagen zijn inmiddels afgelopen en iedereen is zijn eigen gang gegaan.
Ik ben met twee meiden uit de groep vertrokken uit Syndey en naar een klein plaatsje Cronulla gegaan. Dit is maar een half uurtje met de trein, dus heb nog niet echt veel afstand afgelegd. Het was wel een hele ervaring om met mn backpack op mn rug, en gewonen rugtas op mn buik naar de trein te komen. En zwaar.. Pff…! Maar goed, dat hoort erbij. In Cronulla aangekomen bleek het op eerste gezicht heel relext. Veel rustiger dan Sydney, aan het strand en leuke winkeltjes. Hostel bleek ook oke, maar later kwamen we erachter dat iedereen die daar verbleef er eigenlijk voor langere tijd was. Het was een soort groot feest hostel… Heb er prima geslapen, maar na 2 nachten had ik het helemaal gezien daar. Die twee andere meiden gingen een grote wandeling maken. Maar aangezien het weer zeer slecht was/is (regen, wind en geen zon!) had ik daar geen zin in. In ben dus zondag terug gegaan naar Sydney…
Na enig zoeken (met zware bepakking) kwam ik bij een hostel aan midden in de stad. Heel groot, maar ook heel fijn. Ik zit op een girls dorm (meiden kamer) voor 6 personen en het is een redelijk grote kamer, met airco! Gisteren de hele middag een beetje bijgekomen en allemaal dingen gelezen. Vond het heerlijk! En ik heb een poging gedaan om een WWOOF adresje te vinden, maar is nog niet helemaal gelukt. Ga zo nog even verder! Gisteren op tijd gaan slapen en vandaag de stad in geweest. Ondanks dat mn tas al super vol zit, heb ik toch nog een paar dingen gekocht… haha :)! En… ik heb gecontact met Paul. Een jongen die ik ken van Aruba en die hier tijdelijk in Sydney woont. Hij vroeg of ik vanavond mee ga naar een feestje, en ga ik maar doen! Ben benieuwd!
Verder is het wel wennen hoor om (alleen) te reizen. Ik moet nu echt zelf uitzoeken waar ik heen wil, wat ik wil doen en hoe ik daar ga komen. En het engels praten vind ik ook best moeilijk. Soms vind ik het nog allemaal wel erg alleen en zou ik willen dat er gewoon iemand bij me was. Maar goed, ik heb wel wat leuks in het vooruitzicht. Ik ga woensdag namelijk een 3 daagse surftour doen! Wordt woensdag heel vroeg opgehaald en dan ga ik in 3 dagen leren surfen! Ben benieuwd, en heb er super veel zin in! En gelukkig wordt het weer vanaf woensdag ook weer een stuk beter!
Ik zal snel even wat foto’s gaan uploaden voor jullie! Misschien morgen… :)
Bye Bye!
Xxx Eline
08 Februari 2010 - 08:46
Renée :
Haaai Eliennn!!
Ben ik mooi ff de eerste! ;) Leuk stukje heb je geschreven! En super kik dat je gaat surfen!! Tot snel op skype!!
Kusssss!! -
08 Februari 2010 - 08:49
Melissa :
Hej Line!
Als je niet weet wat je aan moet trekken dan moet je bellen hea;)
xxx -
08 Februari 2010 - 10:10
Kim:
He elien!
Leuk stukje weer! Blijf ff volhouden voor dat Wwoofen de aanhouder wint he ;)
Super leuk dat je gaat leren surfen! Snel ff een x skypen!
Xx -
08 Februari 2010 - 10:22
Eline:
Hoi lieve Elien, ben blij dat je je vermaakt. Ik zal je deze week een mail sturen :) We missen je al hoor! x -
08 Februari 2010 - 12:16
Lotte:
He Eline,
Leuk om je eerste weekje te lezen en je hebt inderdaad leuke plannen in het vooruitzicht... Ik kan begrijpen dat alleen reizen in het begin lastig is, maar ik denk dat je snel meer contacten daar krijgt... Heel veel plezier nog en ik ben benieuwd naar je foto's!!!
xxx Lotte -
08 Februari 2010 - 12:17
Lotte:
He Eline,
xxx Lotte -
08 Februari 2010 - 13:26
Ingrid:
Ha elien!
Leuk om weer wat van je te horen! Kan me voorstellen dat het wennen is om alleen te reizen, maar dat komt echt helemaal goed! En met je engels gaat het ook ff goed komen, nog ff en dan denk je zelf in het engels! Leuk dat je naar een feestje gaat, leer je weer allemaal mensen kennen.
Succes met surfen!!
Xxx -
08 Februari 2010 - 17:02
Angelique:
Hey Elien!
Leuk weer wat van je te horen (lezen:)). Gaaf zeg dat je gaat surfen!! Ben benieuwd naar je foto's! Ik wacht in spanning af....Balen dat het regent trouwens. Maar ja..hier is het ook maar koud, dus je mist niks :P
Liefs, xx -
08 Februari 2010 - 17:46
Karlijn:
Heee Elien!
Had van de meiden al gehoord dat je goed was aangekomen :) Fijn hoor..
Jij ook surfen, lijkt me echt vet!!!! Veel succes vast.
Op maandagavond naar een feestje, ideaal om mensen te leren kennen :)
Ben benieuwd naar je pics!!
Bye!!! Liefs, Karlijn -
09 Februari 2010 - 08:53
Pieter:
Het Eline,
Hele onderneming zo. Leuk je verhalen te lezen. Mijn nichtje is er ook aan het rondtrekken maar denk niet dat je haar tegen komt. Het is daar iets groter als het westland:P Veel plezier daar met surfen:)
Groetjes, -
10 Februari 2010 - 10:40
Wieke:
HEee Surf-chick!!
Er zullen vast ook wel surf-dudes rondlopen dus dan kan ik er niets anders van maken dat jij je daar wel vermaakt!!!:D
Ik wacht weer op je volgende verhaal!! en natuurlijk de foto's!
Liefs,
Wiek -
10 Februari 2010 - 12:08
Kim (de Utrechtse):
Hey Eline,
Leuk, surfen! Zou ik ook wel een keer in Australië willen doen ipv in Portugal. Ben benieuwd naar de foto's. Succes met het alleen reizen!
Xx Kim -
12 Februari 2010 - 12:43
Brennie:
Haaalllo ... Elinnie pienie !!
ik zie -2 staan in sydney, maar op de foto die ik zag ik je korte broek is het zo koud nog niet .... Mooie uitzicht foto hoor.. Trouwens ik mag auditie doen voor een dansschool Zaterdag en nog 1 over 2 weken... echt benieuwt zeg...
nou heel veel plezier en geniet van het lekkere weer, hier is het min 6 vanmorgen veel sneeuw en ijs. :D:D:D
xxxxxx(L) Bren -
12 Februari 2010 - 14:59
Kim (de Westlandse):
He elien!
Super leuke foto's ben echt jaloers...wij hier in de sneeuw en jij lekker in je bikini!! :)
Hoe was je surfcamp...?? Kan je al een beetje erop blijven staan?
Have fun elien!
Xx -
12 Februari 2010 - 15:59
Nadine:
Chick,
ziet er goed uit die strandfoto's!
X -
12 Februari 2010 - 20:28
Maria:
Hey meis,
Foto's zeggen genoeg, ziet er goed uit! Surfen al een beetje onder de knie? Ziet er iig prof uit :)
Geniet nog van alle (ontelbare) feesten die komen! ;)
xx -
13 Februari 2010 - 23:05
Mieke:
jij maakt meer mee als wij hier, onwijs leuke fotos, of je een prive strand hebt, lijkt net.kan je geen ezel nemen voor al je bagage? o ja eline ik ben geopereerd aan mijn knie alles is goed gegaan en ik huppel al weer rond groetjes van ons allemaal uit het koude hoek ven holland dikke kus -
14 Februari 2010 - 10:45
Ineke:
Wat een waanzinnige foto's Eline. Hier dromen wij alleen maar van en jij doet het gewoon.