Bijna weg... - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Eline Olsthoorn - WaarBenJij.nu Bijna weg... - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Eline Olsthoorn - WaarBenJij.nu

Bijna weg...

Door: Eline Olsthoorn

Blijf op de hoogte en volg Eline

05 Januari 2006 | Nederland, Amsterdam

Foto's: www.elineolsthoorn.haaralbums.nl

Goedemorgen!

Nog even... dan vertrek ik naar Schiphol! Half 3 ga ik de lucht in vandaag!

2 dagen geleden was me feestje... en het was onwijs gezellig! Een webcam gehad en een headset! Dus we kunnen goed contact houden! Mensen onwijs bedankt allemaal!

Het is een heel kort berichtje geworden, maar ik heb nog meer te doen! Het ga jullie goed!

Groetjes!

• 05 Januari 2006 - 16:08

Frank Van Amerongen:

Hoi Eline,

Heel veel plezier en succes op je stage. Mijn eerste week zit er al bijna op.

Veel plezier!
    Groet,
    Frank

• 05 Januari 2006 - 16:36

Pa:

Ik hoop dat je een goede reis heeft gehad en dat je eerste indruk LEUK is Niels heeft zijn web came al aangesloten en Renee kon hem zien. zo nu ga we de tafeldeken voor 5 ps. maar dat zal wel wennen.nouw meisie en dikke Zoen PA

• 06 Januari 2006 - 09:01

Rob:

hoj elien hoe is je vlugt geweest. heb je een luike kamer. groetjes rob

• 06 Januari 2006 - 11:18

Daphne:

hoi eline is het een mooi huisje en zit je dicht bij het strand.

Groetjes:daphne, nick, brenda, mieke en ed

• 06 Januari 2006 - 11:30

Erik:

hoi nichy ik hoop dat je het naar je zin heb daar!!!!!
    groeten erik

• 07 Januari 2006 - 11:37

Brenda:

heej eline hoesty beetje leuke vrienden aall gemaakt het is zeker wel lekker weer. hebby al een feesje gehad met je vrienden
    of is het alleen maar hard werk
    nou dat hoop i k niet hoor. en ik wil je wel bruin thuis zien
    he anders stuur ik je terug dat vind je vast niet erg
    GRAPJE KABABJJE
    nou nog veel plezien en doe de groeten aan je vrienden
    doei ik mis je well hoor
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx brennie je nichie

Eline

Hallo Allemaal, Zaterdag 30 januari 2010 vertrek ik richting Sydney. Ik ga (waarschijnlijk) een half jaartje backpacken in Australië en omgeving! Hoewel het wel spannend is, heb ik er super veel zin in! Liefs, Eline