Voetbal kijken op me werk en naar de Paddock! - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Eline Olsthoorn - WaarBenJij.nu Voetbal kijken op me werk en naar de Paddock! - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Eline Olsthoorn - WaarBenJij.nu

Voetbal kijken op me werk en naar de Paddock!

Door: Eline Olsthoorn

Blijf op de hoogte en volg Eline

22 Juni 2006 | Aruba, Oranjestad

Hoi Allemaal!

Gisteren... 1 na laatste x naar de stagairenight in de Paddock geweest. Super leuk, en nu zit ik een beetje gaar achter me pc. Maarjah... Ik kom de dag wel door. Gistermiddag voetbal gekeken natuurlijk! Nee, ik was niet vrij, maar ik had niets te klagen hoor! We hebben met een paar collegas op me werk gekeken... Snackje, Punch en Sangria erbij... ! Ik heb wel lekker ‘gewerkt’, hoor! :) De volgende wedstrijd is zondag om 3 uur, is wel een mooie tijd! Gisteren wilde Amy en ik ook nog even gaan sporten, maar helaas, er werd geen les gegeven. Dan maar een paar x heen en weer gerend bij ons achter op het veld en een paar x de trap op en neer.. :)

Dinsdag zijn we naar de film ‘The Break Up’ geweest.. Was wel aardige film! Daarvoor hebben we met een paar gegeten bij de Havana. Nier duur daar en de roti is super lekker! Het was dus weer onwijs gezellig... En nu is het donderdag... Vanavond denk heel erg op tijd naar bed, ik heb nu al zin als ik er aan denk. Dan is het vrijdag... waarschijnlijk gaan we met zn alle naar de Balashi fabriek en zaterdag voor de laatste keer naar Palm Island. Ik en iedereen gaan zeker weten vollop genieten van het laatste weekendje op Aruba... en dan aan de laatste week beginnen. Ik heb volgende week nog 2 middaagjes vrij! Kan ik nog lekker buin bruinen ;) en leuke dingen doen! En dan volgende week zaterdag naar huis… Ik vlieg hier ‘savonds, samen met een stuk of 10 andere die bij mij wonen! Iedereen heeft het al over dronken worden in het vliegtuig (is gratis), maar ik hoop dat ik gewoon lekker kan slapen! Dan zondag 2 july land ik ongeveer om 12.50 op Schiphol, maar helemaal precies weer ik ff niet…!

Nou iedereen fijn weekend en tot snel!

Ayo!!

Xxxx Eline

• 22 Juni 2006 - 17:54

Mar:

Geniet er van, nu het nog kan !!
    xxx

• 23 Juni 2006 - 16:18

Paul:

Eeyline!

Heej maar je het niet té gezellig. Deste leuker je het maakt, deste erger ga je het missen natuurlijk he ;)
    Haha, nee maak er nog wat van. We zien je over een goeie week!

Ciao xx Paul

• 24 Juni 2006 - 15:24

Wieke:

elien!! geniet nog ef vollop van je laatste weekend op aruba!

ik zie je over een week!!

xxxwiek

P.S neem je de zon mee??;)

• 25 Juni 2006 - 12:17

Mieke:

hoi eline, dit is het laatste stukje wat ik schrijf, het is onwijs snel gegaan en ik vindt het leuk je weer te zien in het echt en niet op de pc. het is nu zondagmiddag het regent de kofferbak rommelmarkt bij de boulervard was niet veel. Maar we kijken uit naar de voetbal die is hier om 9 uur wel wat laat voor de kids. Nick mag weer een week stage lopen bij een autoschade bedrijf hier in de hoek. Daphne moet nog 2 weken ,en bren gaat met de klas naar duinrel, die is dus ook zo goed als klaar.Eline nog een weekje geniet ervan, hier is alles nog presies het zelfde.kusjes mieke