Eerste dagje! - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Eline Olsthoorn - WaarBenJij.nu Eerste dagje! - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Eline Olsthoorn - WaarBenJij.nu

Eerste dagje!

Door: Eline Olsthoorn

Blijf op de hoogte en volg Eline

07 Januari 2006 | Aruba, Oranjestad

Foto's: www.elineolsthoorn.haaralbums.nl

Hallo Allemaal,

Bij mij is het nu 7 uur in de ochtend en ik ben al wakker! Maar eigenlijk nog dood en dood moe! Ik denk dat het een beetje je maken heeft met het tijdsverschil, bij jullie is het 5 uur later en ik zit nog een beetje in het Nederlandse ritme. 

Na een lange vliegreis van 10 uur kwamen we aan op Reina Beatrix in Aruba. Daar werden we opgepikt en naar Perle d’Or gebracht. In het donker ziet het er goed uit… Alles is nieuw, maar een hoop is ook nog niet af. We kregen wat informatie van de eigenaar, Nico. Daarna inchecken en naar de kamer. De kamer… tja… de eerste indruk van mij was niet zo best! Er zaten muggen en nachtvlindertjes! Daar hou ik helemaal niet van en wilde alleen maar naar me bed. Maar heet dat het was! Toch me moed verzameld en de beestjes weggehaald en gaan slapen. Nederlandse tijd was het al 5 uur ’s nachts!!
Na een paar uur werd ik weer wakker van zoemende muggen en ik had het zowaar koud door de airco! Toch maar weer in slaap gevallen en nu ben ik al weer wakker. Niet zn beste nacht… Dan slaap ik vanmiddag maar even!

Mijn kamer ziet, er zo bij het daglicht, toch wel aardig uit. Ik haal straks gewoon schoonmaak spullen en clean het helemaal! Zo word het vast een beetje mijn eigen plekje!  Ik zal foto’s maken en proberen zo snel mogelijk op de site zetten. Er is nog geen internet hierzo. Dat komt over een paar dagen! En ook wireless inet! Wel tegen betaling, maar dan kan ik ieder geval msn’en, webcamen, skypen, mailen, enz. op mijn eigen comp! Heerlijk!

Vandaag ga ik me benodigde boodschappen doen en contact op nemen met mijn stagebedrijf! Ik ben benieuwd!
Ook ga ik vandaag op zoek naar een simkaart. Smsen op me gewonde nummer mag, maar bellen kost voor mij een hoop geld en ik heb geen beltegoed…

’s Avonds:
Nu is het 8 uur bij mij! Het was een dag met leuke dingen en vooral ook minder leuke dingen … ik heb een beetje heimwee en mis sommige mensen. Maar iedereen is heel aardig hierzo… met me medestudenten kan ik wel goed praten!

Ik heb een simkaart gekocht, daarmee kan ik makkelijk bellen! Heb een afspraak gemaakt met me stage begeleider voor maandag en ik heb weer nieuwe mensen leren kennen! We kwamen 2 jongens tegen die hier al een paar maanden zitten. Ze hebben ons aardig wegwijs gemaakt in Oranjestad… en we hebben met zn 8e in hun auto gezeten ( = onwijs lache!). Morgen gaan wij zelf opzoek naar een auto! Dat is wel nodig hier op het eiland!

Ik ga zo nog even bij de andere zitten, er is een soort van feestje in het appartement!

Hoe is het bij jullie eigenlijk?? Hoop iets beter dan met mij…

Bedankt voor al jullie meeltjes en reacties op de site!!

Doei doei! Dikke kus Eline!

• 07 Januari 2006 - 17:59

Karlijn:

Hoi Eline, Ik wil je nogmaals heel suc6 wensen met je stage! Ik hoop echt dat je daar naar je zin hebt en dat je veel leert! We gaan echt savonds nog een keertje webcamme :) Lijkt me wel kik! Kan je je kamer etc laten zien;)

Eline, Kijk uit voor de beesten enzo... en ik hoop dat je je kamer al wat gewend ben!

Groetjes, Karlijn

• 07 Januari 2006 - 20:30

Mieke:

hoi eline,het klinkt nog niet erg tropisch bij je,maar dat zal nog wel komen.over de beesten die er zitten in je kamer wees blij met een paar muggen,volgens mij zitten er wel grotere insecten op dat eiland.ik wens je veel succes op je eerste werkdag,en ik vindt het erg leuk dat we zo met je mee kunnen leven via de computer. heel veel groetjes van mieke

• 08 Januari 2006 - 18:39

Mama:

Eline, heel veel succes op je eerste werkdag. Laat het maar over je heen komen en geef het de tijd om erin te groeien. Kijk zo nu en dan eens om je heen. Je bent op een onwijs tropisch eiland. Geniet ervan.

• 08 Januari 2006 - 18:43

Oma:

alles gelezen hartelijke groeten van oma

• 08 Januari 2006 - 19:04

Steef:

heeey elien!!
    ieuuww die beeste!! snel weg halen jah :P hahah....heel veel plezier op je werk ik hoop dat het er een beetje gezelig is. we misse je hier wel hoor :) heeeeel dikkke zoen steef!!! kuss..

• 08 Januari 2006 - 19:09

Steef:

elien je kado is nog steets nie binne gekomen bij ons maar als het er is stuuren we het egt zo snel mogelijk op dikke soen :)

• 08 Januari 2006 - 20:00

Jasmijn:

hey elien hoe is ut nou
    nog een beejte leuk daaro mis je ons al een beetje hahahah veel succes nog deze dagen ene ik spreek je snel dikke kus jasmijn

• 09 Januari 2006 - 08:48

Melissa:

Heej Eline!
    alles kids?
    Succes vandaag bij je stagebedrijf! Ben je al bruin geworden? Of eerder lek gestoken?
    Nog wat leuks gedaan verder?

Zaterdag zijn wij met zn alle naar Naaldwijk geweest, want het was 2 uur langer open (lancering van nieuwe radio zender) Niels heeft zich netjes gedragen, hij heeft samen met Titus dronken aan de bar gehangen :p

Nou veel plezier nog, dikke kus Melissa

• 09 Januari 2006 - 10:35

Martijn B:

hey hey
    ik zit nu op mn werk en had ff nix tedoen en ik denk ik zal is ff kijken hoe het met eline is maare lekker he z'n jetlek (je zal het ongeveer schrijven)maar ik lees dat het goed gaat op wat vliegjes en mugjes na dan maar ik gaat weer ff verder met werken groetjes martijn

• 09 Januari 2006 - 16:44

Ties:

Hey Eline!
    hoe ist daar ?? hoe zijn je eerste dagen verlopen ?
    ik hoop dat je al aardig gewend ben aan die vliegjes :P
    heel veel plezier en succes nog!

ik spreek je mssn nog wel een keer op MSN !

kusz
    Ties

• 09 Januari 2006 - 16:53

Marije!:

Hej Elientje!

Poe wat een afstand zeg, echt wel gedurfd van je!! Eerst jessica naar amerika, nu jij aruba :) Kicke hoor! Wens je heeeeeeel veel plezier (en succes) daar!! Wou dat het hier zo warm was!

Kusss Mrij!

• 09 Januari 2006 - 16:58

Lisette Denkers:

He eline,
    Ik heb jullie al op de foto gezien op de site van perle dor bij mijn nichtje claire. Die vertrekt donderdag naar aruba. Ik heb gezegd dat ze de groetjes aan je moet doen. hahah. Het ziet er wel heerlijk uit daar! Heb je het al wat meer naar je zin? Hoe was je eerste dag? Morgen beginnen Inge en ik. Zal blijven kijken op je site. Heel veel succes en plezier verder. Smeer je goed in hahahah. Veel liefs Lisette

• 09 Januari 2006 - 18:12

Ingrid:

Hey elien!
    Leuk om te lezen hoe het met je gaat! En het gaat echt wel leuker worden! Hoe was je eerste stagedag?? We hebben gister trouwens gelijk gespeeld tegen Velo (Beetje jammer want we stonden de hele wedstrijd voor) Maar we hebben je wel gemist!! Heel veel plezier nog! Dikke Kus!

• 09 Januari 2006 - 20:18

Titus:

Heey eline

je raad het nooi maar bij ons scheen vandaag ook de zon en bij jou denk ook.
    Maar hoe was je eerste stage dag in het verre verweggiestan ???
    En ik zal op vrijdag avond wel goed op de lieve broertje passen

xxx titus

• 10 Januari 2006 - 14:56

Matthijs:

ooooi hoor je me nog!!!
    ik zit nu lekker me laatste minuutjes uit te zitten bij me stage tis er echt super. Veel vrijheid en lekker me eigen gang gaan
    Jij ook huuuuuuuul veel plezier in het warme en zonnige aruba. Maak er een mooie en leerzame tijd van. We mailen !!!
    -xxx- Matthijs

• 10 Januari 2006 - 17:37

Jaco:

Ey Elinepien,

Veel suc6 met je stage. Ik hoop dat je veel leert!
    Kijk uit voor haaien :P
    En rij voorzichtig met die auto die je gaat zoeken. Een antilliaan is moeilijk van je motorkap te poetsen. Zeker als je auto wit is ;)

grts,

Jaco

• 10 Januari 2006 - 19:59

Inge:

Hey Eline,
    En al een beetje gewend daar? Mijn eerste stage dag zit erop hoor en ben echt moe nu. Was wel heel leuk en gezellig samen met Lisette. Is jouw stage ook een beetje leuk??? xxx Inge

• 11 Januari 2006 - 10:03

Titus En Jaco:

heey,

Zitten jaco en titus lekker op school effe achter internet maar nu wilt iedereen in onze klas zien wie eline is dus WAAR BLIJVEN DE MOOIE FOTO'S UIT HET VERE AROEBA

xxx titus en jaco

• 11 Januari 2006 - 16:21

Brennie:

hez
    gaaty een beetje met je kan jij nog geen berichtjes terug stuern
    ik hoop dat dat snal kan nog veel pleviert xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    je nichtje brennnii

• 12 Januari 2006 - 17:40

Wiek:

haa lieve elien!!:)
    hoe is het met je meis! vast al een stuk beter!! ik vind het erg gaaf deze site! even al je belevenissen lezen, erg leuk!

veel plezier vandaag!!

enenmm.... we gaan een keer webcamme lijkt me lachen:D

dikke zoen,

Wiek

• 12 Januari 2006 - 19:32

Erik:

heey eline hoe is het daar ik heb net ef op weeronline gekeken en zag dat je een mooi weekeind tegemoet kompt en ik heb ook ef stiekem op de weer cam in aruba gekeken en zag dat het mooi weer was jij boft maar ik hoop dat het goed gaat en ik ben benieuwd naar de foto's
    groeten erik

• 12 Januari 2006 - 19:35

Erik:

ohja bijna vergeten
    ik zat net het journaal te kijken en toen kwam marjon de hond met het weer
    maar bij jou is het een stuk beter
    hier is het koud en glad ( ben vanochtend 2 keer onderuit gegaan met de fiets niet door vertellen hoor) groeten en een dik kusje van je neef

• 14 Januari 2006 - 13:58

Bub:

Heej Eline.. Hoe is het nu daar? Ik hoop dat je het onwijs naar je zin hebt! moet lukken :) Ik ben ook al een paar daagjes op stage geweest, tis wel ff wennen :s erg vermoeiend...maar erg leuk!
    nou ik hoop dat je echt heel erg naar je zin heb, we'll keep in touch!
    Gr. Bob

• 14 Januari 2006 - 15:56

Pa:

Eline,

De DVD van Simply Red in Cuba ! Is super goed. bedankt. Pa

• 14 Januari 2006 - 17:03

Rob:

halo elienen hoestie. het is hier wel oke. hoe is het op je werk. ik en papa in ik gingen naar een bruin vis kijken. dat horden we op het niewe. maar hij wa l weg maar het was wel luik. heb jij al op het strant gelegen en heben ze daar ok hoken???? hie hie.