Bijna de week voorbij… - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Eline Olsthoorn - WaarBenJij.nu Bijna de week voorbij… - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Eline Olsthoorn - WaarBenJij.nu

Bijna de week voorbij…

Door: Eline Olsthoorn

Blijf op de hoogte en volg Eline

12 Januari 2006 | Aruba, Oranjestad

Foto's: www.elineolsthoorn.haaralbums.nl

Goededag!

De eerste stage week zit er bijna op. Tja… wat kan ik er over zegge… Het zijn hele aardige mensen, maar ze hebben het allemaal erg druk! Ik heb het grootste gedeelte van de tijd meegelopen met Carla, mijn stage begeleider. Heb een beetje kennis gemaakt met het bedrijf, met de programma’s en de werkwijze van hun. Vandaag heb ik ook zelf dingen ingevoerd in de computer enzo. Ik had iets meer te doen dan afgelopen dagen.

Het vervoer hier is nog steeds wel een aardig probleem. Of anders gezegd, voor mij is het een probleem. Ik kom er heel moeilijk zonder auto en alle normaal, betaalbare, studenten auto’s komen pas einde van de maand weer vrij. Tot die tijd moet ik het nog ff uitzingen. Misschien kijk ik morgen even voor een scootertje ofzo. Ik weet het nog niet.

Verder is het wel gezellig, ik had alleen best wel last van heimwee. Nico en zijn vrouw Monique zorgen goed voor ons! We kunnen ze altijd bellen als er wat is en ze staan voor ons klaar. ’s Avonds eten we meestal met zn alle en daarna blijven we nog even hangen in de bar. We zitten dan te computeren, foto’s te kijken of gewoon wat te kletsen! Meest is het wel gezellig!

Van de week was er nog een probleem met de kamer… Het riool deed het niet zo bar goed meer! Conclusie: De riool troep kwam uit het doesputje omhoog en het rioolwater kwam uit de wc :S… Iewll! Er werden mensen ingeschakeld en het werd opgelost. Dachten we. Nog niet helemaal dus. Nou de stank was zo erg dat we maar niet meer in de kamers geslapen hebben, maar met een paar andere mensen op een andere kamer! De volgende morgen kwamen ze het gelijk opruimen en toen ik thuis kwam van mij werk was het weer helemaal fris!

Ik ga er weer even een einde aan breien! Iedereen onwijs bedankt voor alle reacties en meeltjes enzo! Is altijd leuk om te lezen!!

Ik mis jullie allemaal, maar ik zal proberen het beste er van te maken hierzo! De foto’s zal ik zo snel mogelijk op mijn site proberen te zetten. Hopelijk komt er morgen inet in het appartement!

Jullie kunnen me ook bellen, mijn nummer is 00297 563 4861. Denk wel aan het tijdsverschil, bij mij is het 5 uur vroeger!

Doei doei allemaal! Dikke zoen Eline

• 20 Januari 2006 - 10:30

Brennie:

hez eline!!!!!vermaak jj je wel een beetje daar???????????????
    leuke beri htjes die jij naar my hep gestuurt bedankt>>>
    lig mij alll lkkr op het warme strand te zonne>.
    ik ga weer doei
    nog veel plezier daar .. doei doei doei doei doei doei doei odie brenniexxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

• 20 Januari 2006 - 18:29

Mieke:

hoi eline, ik vindt het fijn voor je dat het allemaal wat beter gaat.ik hoop dat je nu ook wat meer vrije tijd hebt om er van te genieten,je zit wel op ARUBA. wij zitten in de kou regen en wind. eline ik wens je het allerbeste en heel veel plezier daar ook succes met je werk. groetjes van mieke

• 20 Januari 2006 - 21:28

Marloes:

Hey Elien!!

Leuk om het allemaal zo te lezen.
    Jammer dat er nog wat probleempjes waren met de kamer.
    Ben benieuwd naar de eerste foto's! :)
    Succes!

xxx