2e week op Aruba - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Eline Olsthoorn - WaarBenJij.nu 2e week op Aruba - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Eline Olsthoorn - WaarBenJij.nu

2e week op Aruba

Door: Eline Olsthoorn

Blijf op de hoogte en volg Eline

21 Januari 2006 | Aruba, Oranjestad

Foto's: www.elineolsthoorn.haaralbums.nl

Hoi!

Eindelijk is het een beetje leuk geworden hierzo! Alles loopt een btje… En ik heb een heel leuk weekend gehad;

Vrijdag avond heb ik met een nog een paar gegeten bij Roy. Dat is jongen die we hier hebben ontmoet. Hij woont hier al vanaf augustus en bij Roy konden we zelf koken. We hebben heerlijk biefstuk gegeten met patat en groente! Het was heel gezellig! Na nog wat geklets te hebben en nog even gezeten zijn we naar Perle d’Or gegaan. Daar was het heel gezellig!

Zaterdag ben ik eerst naar Oranjestad gegaan. Daar hebben we nodige dingentjes gekocht en wat rondgekeken! Ik heb egt een heel erg leuk tasje gezien! Maarjah een btje duur… Smiddags ben ik met nog een paar andere naar de Noord Kust geweest. Dat is pas gaaf om te zien, daar klappen de golven zo hard op de rotsen! Egt heel erg gaaf! Ook zijn we nog een 1 of andere berg op gereden met onwijs kik uitzicht, je kon bijna heel Aruba zien. En we hebben nog even echte toeristen gespeeld… er was ergens een 1 of ander kapelletje. Daar heb ik ook even gekeken! Heb zaterdag dus erg veel gedaan en gezien! Eenmaal terug op Perle d’Or hebben we wat gegeten.
Elke maand is er een Full Moon party op Aruba. En jah hoor, deze zaterdag ook. We moesten er natuurlijk heen, want het scheen een onwijs kik feest te zijn! Okeej, wij op maken, op tutten en we propten ons met zn alle in 2 auto’s. Op het feestje was het in het begin nog best rustig en zo spectaculair vond ik het niet. Wel was het erg gezellig!

De zondag erna was minder… ik was moe! Na even bij het zwembad gelegen te hebben zijn we er weer op uit gegaan. Dit keer naar de Natiol Bright. Dat was een natuurlijke brug over het water… maar helaas… hij is ingestort! Toch was het wel leuk om te zien en als we een stukje verder liepen, konden we nog zwemmen ook! Wow, dat was kik! Onwijs hoge golven! Zondag avond was ik van plan om niet zo veel te doen. Maar dat mislukte, ik ging samen met Femke (ook iem. van het GLR) met een paar andere mee. We ging naar een bubbelbad van een zwembad van een hotel! Haha was relext joh! Heerlijk warm water… en daarna heb ik heerlijk geslapen.
Owjah dat weten jullie nog niet; er is hier geen warm water! Huh? Zou je zeggen, op zn eiland?? Maar het is echt zo, het water is alleen warm als de zon het water in de leidingen (die boven de grond liggen) heeft opgewarmd. Als je ’s avonds op ’s ochtends douchet is het dus aardig koud! Ook wordt er hier op het eiland koud gewassen en gedroogd! Heel raar vond ik het… maar jah… het word wel schoon!

Van de week heb ik gewoon heel de week stage gelopen. De ene dag was het leuker dan de andere dag. Soms had ik heel erg veel te doen en dan weer niet. Maar ja, echt heel stom was het niet. Ook ben ik nog even hard op auto jacht geweest. Maar dat is nog op niet zo veel uitgelopen.

Tja, en nu is het weer weekend. Wat we vanavond gaan doen weet ik nog niet, ik denk naar Oranjestad. En vandaag (zaterdag) ga ik denk ik naar het strand, ff bruin worden!

En ik heb nog een heel goed nieuwtje; NIELS HEEFT GEBOEKT!!!! 22 feb. is hij weer heerlijk bij mij! Daar kijk ik zo naar uit!

Mensen van het goede leven, ik mis iedereen nog best wel, maar het komt vast goed! Heel fijn weekend en tot snel!!
Dikke kus van Eline

• 21 Januari 2006 - 16:55

Mar:

Hey Elien!
    Ik ben suuper benieuwd naar je (palmbomen-) foto's ;) Nog heel veel plezier!
    We houden contact, xx

• 24 Januari 2006 - 08:22

Arno (zonder Xbox):

He Eline!

Tof dat je een dagboek bij houdt! Ik ga hem bij mien favorieten zetten! :)

Hiero stageplek erg tof. Er gebeurt hier heel veel en een oude drukker van 63 vertelt erg veel over allemaal dingen die ze maken. (Best bijzondere dingetjes voor ambassades enzo)

Tot later maar weer! Kzag op het rooster dat jij ook ingedeeld bent voor de terugkomdagen.. Dus tot dan! :evil: ;)

• 25 Januari 2006 - 17:59

Marloes:

Hey eline!
    Alles okee!!
    Hier alles goed.
    Klink leuk/ gaaf wat je tot nu toe allemaal heb gedaan.
    Have fun! marloes.