Van donderdag tot woensdag!
Door: Eline Olsthoorn
Blijf op de hoogte en volg Eline
08 Februari 2006 | Aruba, Oranjestad
Hallo Hallo Allemaal!
Hoe is het met jullie allemaal??? Hier op Aruba is het super! Ik heb het heel erg naar mijn zin en wil echt verlopig nog niet weg! Alles gaat goed en de auto doet het weer! :)
Donderdag avond: Ik, met startkabels en een paar jongens, naar de Paddock om de auto te halen. Nou na even klooien lukten het hoor! Gelukkig! We konden weer heerlijk rijden in ons autootje. Ik heb er natuurlijk foto’s van gemaakt... dus die kan je bekijken op de site! Ik zal ze er zo snel mogelijk opzetten!
Vrijdag avond: We hadden zin om wat te doen, maar er was niet echt heel veel animo voor. Amy, Karin en ik gingen toch naar de stad! Eerst ffies naar de Paddock, maar dat was niet echt leuk, een beetje saai! We hebben maar ffies door de stad geslenterd en nog bij een paar tentjes gekeken. Toen we erachter kwamen dat het niet zo leuk is op vrijdag avond zijn we maar terug gegaan naar Perle d’Or.
Zaterdag: s-Middags zijn we ffies de stad ingeweest, ff boodschapjes gedaan enzo. Verder was het een normale zaterdag. ’s Avonds werd het wel heel leuk! We begonnen de avond met BBQ-en. Sommige wilden op het strand, maar dat werd hem niet echt. Ze vonden een ander plekje, wat er wel goed geschikt voor was! Het was echt heel gezellig, maar het waaide hard en het werd ook snel donker. Ik heb wel lekker gegeten en zat propvol! :) Ik ben even terug gegaan naar Perle d’Or en daarna naar Roy zn verjaardag. Hij vierde het een beetje bij hem thuis en het was best leuk! Om een uur of 12 ginge we naar de Paddock! Zo het was leuk joh, ik heb echt gelachen! Die jongens die we pas ook al hadden gezien waren er ook; Mattijs, Bart en Pjotter! Pjoter is ook van het GLR en verder is alles via via. Later in de nacht zijn we naar de Mambo Jambo gegaan, dat is een tentje waar je meer kan dansen! Toen onze bob het zat was zijn we naar huis gegaan, iedereen had lekker wat op en het was zo grappig! Als ik er nu aan denk moet ik weer lachen!!
Zondag was saai. Ik werd al vroeg wakker van de ‘heerlijke’ bouwvakkers, dus ik was moe en het ging allemaal niet hoe ik wilde. We wouden naar het strand, maar Sjoerd had de auto gepikt (!!) en aangezien Amy en Karin ffies geen auto hadden, moesten we maar op Perle d’Or blijven! Opzich ook niet heel erg; ik heb lekker ge-inet, aan het zwembad gelegen en verder niet zo veel gedaan. ’s Avonds zijn we met 5 meiden uit eten geweest en het was ook heel gezellig!
Maadag; Ook saai!
Dinsdag; Heel de dag gewoon normaal gewerkt en ’s-Avonds ging ik eten bij Bart en Mattijs! Ik had boodschappen gedaan en hun gingen pannekoeken bakken! Pjoter was er ook en een meisje wat ik nog niet kende; Nicole. Ook natuurlijk weer leuk en lekker! Ik lag wel een beetje laat op bed, maarjah, het was toch nog warm buiten! :)
Nu is het woensdag en ik ben nog op me werk, maar bijna klaar! Gelukkig! Vanavond ben ik van plan om maar weer eens voor de verandering naar de Paddock te gaan! Ik ken meer mensen, dus het zal vast wel gezellig worden! Wel jammer dat ik morgen en overmorgen nog moet werken...
Ajo! Eline xxx
Owjah, Vandaag over 2 weken is me chicky er!! :)
12 Februari 2006 - 18:22
$teef...:):
heej elien...
alles goed daar in ut zonnige Aruba..hier wel hoor. we missen je wel hier thus en skkr met de verhuising maar komt goed en we zullen een mooi vloerbedekingkie voor je uitzoeken. wij dachten hier aan iets van roze!! wat jij haahahah neej hoor dikke kus steef!!