Super weekend... :)
Door: Eline Olsthoorn
Blijf op de hoogte en volg Eline
05 Juni 2006 | Aruba, Oranjestad
Hello!
Nog minder dan 4 weekjes en dan ben ik gewoon weer thuis! Ik wil wel super graag naar huis, maar aan de andere kant zal ik het ook allemaal wel missen hier! Vooral de gezelligheid en de leuke dingen die ik doe hier; Woensdag zijn we met ongeveer 30 man spare ribs gaan eten bij de Paddock. Luc was jarig en op woensdag is het onbeperkt spare ribs eten, dus dat kwam allemaal mooi uit. Na het eten zijn we blijven hangen in de Paddock en later nog even naar de Charlos & Charlies gegaan. Het was onwijs gezellig! Donderdag was ik dan ook een beetje moe op me werk, maar het ging wel opzich. Op tijd naar bed gegaan en vrijdagaaf was er weer iets super leuk georganiseerd. Met bijna heel Perle d’Or zijn we meegegaan met de Bananabus (een soort partybus)!! Om 9 uur stond de bus voor bij Perle d’Or en de avond begon. Iedereen had zelf drank meegenomen, er was lekkere muziek en de bus zat vol! Eerst reden we naar de lighthouse, waar we champagne kregen. Daarna door naar de Granny’s, dat is een karaokebar. In de bus was het onwijs gezellig... harde muziek en die bus heeft allemaal lichtjes! Super leuk! Nou goed, ik de granny’s was het ook leuk. We konden een gratis shotje halen, maar die was niet zo heel lekker. Na een uurtje zijn we verder gegaan naar de Paddock... Nou daar is het natuurlijk ook super leuk! Als je met zn grote groep (ongeveer 40 man) binnen stapt is het al snel lekker druk. Daar kregen we ook een gratis shotje en na een uurtje reed de bus weer terug naar Perle d’Or. Rond 1 uur waren we dus weer thuis en iedereen had lekker bakkie op dus het was nog ff super gezellig! Zaterdag was wat minder.. werd om 11 uur wakker gemaakt en was nog een beetje gaar. De rest van de dag was dan ook een beetje duf... ’s Avonds ging er een groepje BBQen op het veld achter en wij deden ook mee... Vlees, stokbrood en kruidenboter gekocht... En lekker gegeten! Verder was iedereen een beetje moe en ik lag ook niet al te laat op bed! Zondag was ook een duffe dag... Btje aan het zwembad gehangen, beetje me kamer opgeruimd en aan het einde van de middag ben ik met Amy en Karin ff naar het Marriot geweest. We gingen zwemmen en ffies in het lekkere hete bubbelbad! Voordat we terug gingen hebben we nog een poosje gelegen op de super relexte ligbedden! Heerlijk... Daar gaan we zeker vaker heen! :)
Die poster van de Super Food is trouwens geprint en het hangt gewoon bij de Super Food op de deur en in de winkel! Echt super leuk! Ik zal foto;s maken, kunnen jullie het zien! Ook is er een advertentie in de krant gekomen... Haha... in 2 kranten full color, full page. Grappig allemaal he! :)
Hoe is het trouwens in Nederland? Is het weer ondertussen al een beetje lekker? Over 4 weekjes moet het goed zijn en anders neem ik het zonnetje wel mee!
Nou tot snel iedereen! Dikke zoen! Eline!
05 Juni 2006 - 14:48
Pa:
Als ik dit zo leest........dan bleef ik maar daar denk ik.
Eline tot over 4 wk.
pa -
05 Juni 2006 - 21:03
Mieke:
wat heb jij het daar toch gezellig het zal best wel saai zijn als je weer terug bent, en je weer aan de huisregels moet houden. hier is het pinksterweekend weer voorbij het is droog gebleven, en daar houd het bij op , ze zeggen dat het deze week warmer wordt, laten we het hopen. morgen gaat daphne naar drievliet met school, Rob volgende week, ik was bij je moeder vanavond even het poesje kijken met daphne wat een leuk beestje. nou eline is het bij julle al een oranje toestand voor de voetbal hier wel. groetjes uit de hoek, en een dikke kus van mij doei.