Nog 3 weekjes - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Eline Olsthoorn - WaarBenJij.nu Nog 3 weekjes - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Eline Olsthoorn - WaarBenJij.nu

Nog 3 weekjes

Door: Eline Olsthoorn

Blijf op de hoogte en volg Eline

08 Juni 2006 | Aruba, Oranjestad

Foto's: www.elineolsthoorn.haaralbums.nl

NOG 3 WEEKJES!! En 2 dagen! Dan ga ik gewoon weer naar Nederland! Maar goed... wou ik ff zeggen... :)

Verder gaat het hier allemaal goed! Maandagaaf hebben we weer wat leuks gedaan.... Een collega vroeg aan mij of ik ’s avond om 6 uur ffies naar Bugaloe kwam, ze hadden daar een fotoshoot en ik kreeg gratis eten en drinken.

Even voor de duidelijkheid; Bugaloe is een heel leuk barretje op een pier... het is nieuw, super gezellig en een klant van ID.

Maar goed, ik mocht ook een vriendin meenemen, dus ik daar heen met Amy en Karin. Ik wist verder ook niet hoe of wat, maar ik dacht ga gewoon. Komen we daar aan en er waren nog meer collega’s en een paar vreemde... We kregen een cocktail in ons hand en moesten steeds weer ergens anders gaan staan, zodat onze fotograaf goede, ‘drukke’ foto’s kon maken. Het zijn foto’s voor flyers, adevertenties, magazines, enzo. en Bugaloe moest er uit zien alsof het druk was! Nou het was best leuk om te doen.. Haha! :) We kregen een paar cocktails en toen ze genoeg foto’s hadden regen we wat hapjes te snacken. Wij hadden super honger, het was inmiddels al 8 uur, dus we bestelden een lekkere sandwiches. Super lekker!! Op de foto’s, die uitgekozen zijn door de klant, staan wij niet echt op... Maar wij hadden weer een leuke maandagaaf!

Dinsdagaaf zijn we naar de film geweest... Op dinsdag is het nog steeds 2 kaartjes halen 1 betalen, dus dan is het maar 6 gulden per kaartje. Tuurlijk helemaal nix...! We wild eheel graag naar een film, maar helaas draaide die niet meer. Eind juni komt die film (ik weet niet meer hoe die heet) in Nederland in de bios, dus dan kan ik hem alsnog zien. We zijn dus naar een andere film gegaan, Just My Luck! Het was wel een leuke film, een romantische komedie... dus gewoon leuk om te kijken!

Gisteren hebben we gesport en de rest van de aaf een beetje aan de bar gehangen en nu ben ik weer aan het werk! Het is al weer bijna weekend... misschien ga ik vrijdag avond naar de full moon party. Het is de laatste die wij mee kunnen maken en de rest van het weekend weet ik nog niet! :)

En hoe is het in Nederland?!?!

Doei doei! Liefs, Eline! xxx

• 09 Juni 2006 - 15:55

Bren:

heej heej leuk dat je het zo naar je sinn hep daar!!!! nou hier is het ook egt ni kout 27 graden maar dat is wel weer heel warm ..... ben je all een beetjuh bruin? nou hier worden wij ook wel bruin hahaha,nou ik hep jullie huis gesien en de kamers en jullie poesje (saartje) en een poepie is het nou jij siet hem ook over 3 wekejes en die sijn so om..maar hij is wel elke x weg, maar dan sit ty in de la egt grappihe i wou dat ty van my ook nog so was maar nog veel plesiertjes daar en geniet er NOG maar van he .. de groetjes van hier in dit huis -xxx-xxxx-xxxx- brennieee