Full Moon, Voetbal & Marriot hotel! - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Eline Olsthoorn - WaarBenJij.nu Full Moon, Voetbal & Marriot hotel! - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Eline Olsthoorn - WaarBenJij.nu

Full Moon, Voetbal & Marriot hotel!

Door: Eline Olsthoorn

Blijf op de hoogte en volg Eline

12 Juni 2006 | Aruba, Oranjestad

Foto's: www.elineolsthoorn.haaralbums.nl

Hoi Hoi!!

Leuk weekend gehad?? Ik hoorde dat het super heet is in Nederland... Lekker hoor! Hier was het een beetje bewolkt van het weekend en het heeft 2 druppels geregend, maar toch heb ik lekker in de zon gelegen! Verder het is weer een super leuk weekend gehad;

Vrijdag avond; Happy hour bij Perle d’Or! Best gezellig en rond een uur of 7 zijn we met een groepje naar de Balashifabriek geweest. Daar kun je lekker en goedkoop eten en er is heel goedkoop bier... maar dat drink ik niet! Toen we terug kwamen op Perle d’Or ff gedoest en omgekleed enzo en later op de aaf naar de Full Moon party gegaan! Voor ons was het de laatste x (het is 1 x in de maand), dus er gingen er best veel! Ik vond het echt super leuk! Haha... Zaterdag ochtend was wat minder en Amy vond me op een Hang-granium (!!) lijken.. Nou het zal je maar gezegd worden! :) Ik heb ff een beetje me kamer opgeruimd en smiddags ben ik met Amy de stad in gegaan, maar zoveel hadden we niet gekocht. Karin der vriendje is trouwens ook weer aangekomen van het weekend.... Eind van de middag ging ik maar ff slapen, had het nodig en later op de aaf hebben we nog even mee gebbq! Was wel gezellig! Ik samen met een paar andere nog even naar de Paddock gegaan, was een beetje rustig daar...Dus we waren al op tijd terug. Nog ff een uurtje zitten kletsen en toen ben ik maar gaan slapen. Maar goed, niet van lange duur... :) Bij ons begon de wedstrijd om 9 uur al en om 8 uur stond iedereen al buiten in zn oranje kleren! Wel leuk sfeertje en grappig om zo vroeg voetbal te kijken. Maar goed dat ze gewonnen hebben, anders kom ik net zo goed in me bed blijven liggen. Toen het afgelopen was, was het eigenlijk nog vroeg voor de zondag, dus we gingen even naar de open dag van het vliegveld. Was grappig om te zien, maar niet echt boeiend. ’s Middags ben ik met Amy naar het Marriot geweest... We hebben super relext in de zon gelegen! Heerlijk! Dat zal ik echt wel missen! Zondag aaf gegeten met Amy en Tineke en nog ff filmpje gekeken... En daarna lekker naar bed gegaan! Het was weer een geslaagd weekend! :)

En nu... nog maar 2 weekendjes te gaan.... Eigenlijk vind ik het wel jammer om naar huis te gaan... Zal Aruba wel onwijs gaan missen! Maar lekker weer thuis zijn, is natuurlijk ook weer suup!

Ik ga nu nog even werken... Woensdag aaf naar de Paddock (Karin is jarig) en de rest van de week zal ook wel leuk worden!

Doei doei! Dikke kus! Eline!

• 12 Juni 2006 - 17:23

Marije!:

Hoi Eline,

Nou ik lees nog trouw je berichten hoor! Ik vind het geweldig hoe je alles zo beschrijft...ben soms ook echt wel jaloers hoor! Gelukkig is het hier ook eindelijk lekker weer, want dat werd wel tijd!! Heel veel plezier je laatste weekjes, geniet er nog maar even goed van! Voor je het weet ben je weer in het (voor jou) vreemde westland!!!

kusss Marije!

• 12 Juni 2006 - 20:29

Mieke:

hoi eline, of het lekker weer is hier? het is nu half 11 s"avonds en het is 26 graden in de huiskamer, ik ga niet klagen maar het kan nooit normaal gaan in nederland. En al zit ik dan te strijken is het helemaal 40 graden ,het zweet loopt van mijn voorhoofd. ONs huis is ook versierd met oranje vlaggetjes en gisteren kwamen erik en oma bbqen het was erg gezellig en lekker eten. Nog 4 weken en iedereen heeft vacantie, joepie ik ook van mijn werk, maar dan bem jij alweer thuis. eline geniet van de laatste weken en tot gauw. kusjes mieke

• 13 Juni 2006 - 05:22

Bren:

heej elinn... hoesty met jou? nou hier is alles oke. En sppr warm een beetjuh te warm ! maar we mogen ni seuren he. Ik ga dalijk lkkr zwemmen met de klas voor de 2 x deze week in de hoge bomen egt coooool egt je poesje (saartjuh) is egt een schatje. en weet jj of er nog een beetjuh leuke jongens sijn op het strand voor MIJ grapje neem er maar een mee. doei doei doei brennie

• 15 Juni 2006 - 05:50

Pa:

Zo Eline nog 2 weekjes. Ik heb je fiets alvast maar in orde gemaakt. Banden opgepomp stuur recht gezet. En een proef rit door de nieuwe buurt gemaakt, Tot de zondag 2 Juli. Pa

• 17 Juni 2006 - 18:48

Iona:

Heeeeey Eline,

Hoe gaat ie daar. Bij ons hier goed :P Bij Animato gaat alles zo zn gangetje. Ik hoop dat je weer enthousiast mee komt toeteren na de zomer want vanaf nu ben ik in mn 1tje :( Opzich gaat het wel, alleen 3 partijen in mn 1tje spelen gaat een beetje moeilijk :P

Als je wilt kunnen we samen een keer afspreken om de partijen een beetje door te nemen dan kan je alvast weer een beetje erin thuis raken.

Veel plezier daar nog voor de laatste paar daagjes, see you

Doeggies Iona